✨Degustare Ciocolată Și Vin✨ – Clinicile stomatologice DentNow

✨Degustare Ciocolată Și Vin✨

ESTE OARE POSIBIL?…

…Să TE BUCURI
de vin și ciocolată împreună?

Sau de fiecare pe rând. Noi facem să se întâmple, însă totul depinde doar de tine! Alege să te înscrii acum și să prinzi un loc la evenimentul inedit
🍫 DentNow: ChocoWine. 🍷 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Ciocolată Și Vin, Totul e Divin

Vinurile selectate cu grijă și ciocolata de cea mai înaltă calitate se vor uni pentru a crea perechi excepționale, fiecare oferindu-ți o experiență unică pe papilele tale gustative. Fie că descoperi contrastul vibrant între un vin roșu intens și o ciocolată neagră cu note de fructe de pădure, sau savurezi dulceața unui vin alb alături de o ciocolată fină și cremoasă cu nuanțe de vanilie, fiecare combinație te va surprinde și te va încânta.

CALITATEA VINULUI

Degustarea vinurilor este o artă în sine, o călătorie fascinantă prin care se descoperă și se apreciază complexitatea și diversitatea acestei băuturi nobile.

AROMĂ ȘI TEXTURĂ

Degustarea ciocolatei este o experiență în care poți descoperi adevărata sa esență și să îți dezvălui plăcerea gustului într-un mod rafinat și conștient.

AMBIENT SPECIAL

Într-o atmosferă rafinată și prietenoasă, vei fi invitat să descoperi cum se pot completa și sublima gusturile dintr-un pahar de vin cu cele dintr-o prăjitură fină de ciocolată.

chateau cristi aduce vinul

Cu o paletă diversificată de vinuri, Chateau Christi oferă o gamă largă de experiențe gustative. Fie că este vorba despre un vin alb proaspăt și vibrant, cu note subtile de fructe tropicale și arome florale, sau despre un vin roșu corpolent și intens, cu arome de fructe de pădure maturate și nuanțe subtile de vanilie și ciocolată, fiecare înghițitură este o bucurie pentru simțurile tale.

Vizitați site-ul Chateau Cristi
pentru mai multe informații

Pasiune adevărată

Bucuria degustării unui vin Chateau Christi – ”Politika” constă în gustul bogat și echilibrat, în textura catifelată și în persistența sa plăcută. Fiecare înghițitură te poartă într-o călătorie prin terroir-ul specific, ilustrând mândria viticultorilor și pasiunea lor pentru creație.

Paletă diversificată

Chateau Christi este un nume recunoscut în lumea vinului, sinonim cu calitatea excepțională și tradiția viticolă de înaltă clasă. Fiecare strop de vin produs sub această etichetă emană eleganță și măiestrie, reflectând frumusețea podgoriilor în care cresc vița de vie.

Combinația perfectă

Fie că savurezi un Chardonnay proaspăt și vibrant, un Cabernet Sauvignon puternic și complex sau un Merlot fin și echilibrat, vinurile Chateau Christi îți oferă o experiență deosebită, îmbogățind momentele speciale și aducând un strop de magie în fiecare ocazie. Încearcă-le pe toate! 

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Este timpul să faci parte cu adevărat la un moment dulce și rafinat

×

 

Salut!

Dr. Gabi Toma aici, cu ce te pot ajuta?

× Ne poți scrie direct pe WhatsApp.