Noutăți DentNow – Clinica familiei tale – Clinicile stomatologice DentNow

Noutăți DentNow – Clinica familiei tale

Salutare, dragi pacienți!

Din când în când (la câteva săptămâni), vă vom mai trimite câteva informații care e posibil să vă ajute. Dacă nu mai doriți să primiți mesaje prin SMS, vă rugăm să ne comunicați printr-un SMS obișnuit sau pe WhatsApp și vă vom scoate din lista de corespondență. Ne cerem scuze dacă v-am deranjat cu trimiterea mesajului. O să fim eficienți:

  1. Pe 1 august suntem parteneri în cadrul unui show de stand-up la The Pub cu 8 comedianți – accesul este gratuit. Haideți să râdem împreună cu dinții la vedere. Bineînțeles, puteți veni însoțit. Mai multe detalii AICI.
  2. Puteți citi mai multe articole utile din sfera stomatologiei aici: Articole utile – Clinicile stomatologice DentNow
  3. Dacă mai aveți nevoie de pastă de dinți (implicit pentru plecare în vacanțe), puteți comunica la recepție Cătălinei și veți primi cadou din partea noastră (o dată pe lună vă putem oferi câte 2 mostre).
  4. Cadoul de luna aceasta este un semn de carte transferabil – dacă nu ați primit cadoul în urma ședinței de tratament, vă rugăm să comunicați Cătălinei – colega noastră de la recepție.
  5. Puteți accesa doza educativă DentNow și aici . Află diferențele dintre fațete și albire și cum poți să participi la un show de stand-up comedy pe 1 august, de la ora 20:00. Vezi la punctul 1 mai multe detalii.
  6. Toți pacienții recomandați de pacienții actuali DentNow beneficiază de o obturație gratuită (realizată după consultație și igienizare). Pentru a beneficia de această ofertă, este necesar să comunice recepției numele dumneavoastră pentru a nota în sistem.

Mulțumim de atenție și nu uitați să vă spălați pe dinți!

Echipa DentNow. Clinica familiei tale.

×

 

Salut!

Dr. Gabi Toma aici, cu ce te pot ajuta?

× Ne poți scrie direct pe WhatsApp.