Politica de confidențialitate – Clinicile stomatologice DentNow

Politica de confidențialitate


Colectarea și prelucrarea datelor personale:
Prin completarea acestui formular, sunteți de acord ca DentNow să colecteze și să prelucreze datele personale furnizate în vederea organizării și desfășurării evenimentului.

Scopul colectării datelor: Datele personale colectate vor fi utilizate exclusiv în scopuri legate de evenimentul “Parenting la superlativ – cu și despre copilul tău”, inclusiv înregistrarea participanților, comunicarea informațiilor relevante și trimiterea materialelor de urmărire.

Stocarea și securitatea datelor: DentNow va lua măsuri adecvate pentru a asigura stocarea securizată și confidențialitatea datelor personale colectate și va implementa măsuri tehnice și organizaționale pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea abuzivă a acestora.

Divulgarea datelor către terți: Datele personale colectate nu vor fi dezvăluite sau transferate către terți fără consimțământul expres al participanților, cu excepția cazurilor în care legea o impune sau în situațiile în care este necesară divulgarea în vederea desfășurării evenimentului.

Drepturile participanților: Participanții au dreptul de a solicita accesul la datele personale, corectarea sau ștergerea acestora, precum și dreptul de a se opune prelucrării datelor în conformitate cu legislația în vigoare.

Consimțământul: Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus și acordați consimțământul explicit pentru colectarea și prelucrarea datelor personale în conformitate cu GDPR. Vă rugăm să citiți și să înțelegeți termenii și condițiile de mai sus înainte de a furniza datele personale. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați pe www.dentnow.ro sau la telefon 0720509802 .

×

 

Salut!

Dr. Gabi Toma aici, cu ce te pot ajuta?

× Ne poți scrie direct pe WhatsApp.